EB740

Каталошки број EB740
Поларитет Десен
Капацитет 74 Ah
Статичка снага 680 A(EN)
Должина 278 mm
Висина 190 mm
Ширина 175 mm
КАТЕГОРИИ
© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија