Кој Exide акумулатор соодветствува за Вашето возило?

ЗОШТО EXIDE ?

Exide акумулаторите се резултат на една од најголемите
и најпознатите светски произведувачи на акумулатори, Exide Technologies – USA

 

EXIDE BATTERIES

Акумулатори за патнички возила

 

EXIDE HEAVY

Акумулатори за товарни возила

 

EXIDE BIKE

Акумулатори за мотоцикли

ФАБРИЧКА ИНСТАЛАЦИЈА

Exide акумулаторите се користат како ОЕМ прва, оригинална инсталација кај следните произведувачи на автомобили и товарни возила :

 • VW
 • Audi
 • Seat
 • Porsche
 • Fiat
 • BMW
 • Alfa Romeo
 • Renault
 • Toyota
 • Ford
 • KIA Motors
 • Peugeot
 • JEEP
 • Mazda
 • Volkswagen
 • Iveco
 • Volvo Trucks
 • Scania
 • JCB
 • Claas
 • John Deer
 • MAN

ИМАТЕ ПРАШАЊА ?КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија