EA530

Каталошки број EA530
Поларитет Десен
Капацитет 53 Ah
Статичка снага 540 A(EN)
Должина 207 mm
Висина 190 mm
Ширина 175 mm
КАТЕГОРИИ
© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија