Се дружевме со финалистите од Златно Тркало!

Се дружевме со финалистите од Златно Тркало!

Подржано од Exide акумулатори, Sparkasse банка и Пнеуматик во Недела 23.02.2020 се одржа првото дружење со сите финалисти кои се борат за едно од признанијата Златно Тркало – Национален Избор зaАвтомобил на Годината во Македонија.

Како генерален спонзор на категоријата ЕЛЕКТРИФИЦИРАН АВТОМОБИЛ бевме подршка на 3те финалисти : Хитот на настанот Toyota RAV4 Hybrid, најпродаваната лимузина на сите времиња Toyota Camry Hybrid и класиката во средна класа Toyota Corolla Hybrid

Неслучајно сме дел и спонзори на оваа категорија хибридни возила бидејки Exide technologies е основоположник на Micro-Hybrid акумулаторите и  прв двигател на сите иновации и напредни технологии во светот на акумулатори за хибридни возила, рамо до рамо и целосна подршка на Светките автомобилски брендови како Toyota, Vw, Audi, Bmw…

Воедно со тоа подржуваме и придонесуваме во намалување на Co2 штетните честички и заштита на нашата животна средина.

До сега има преку 10000 гласови за избор на Автомобил на Годината –  наградата Златно Тркало, а сите вие кои не сте гласале можете многу лесно да го дадете својот глас за вашиот фаворит на следниот линк https://zlatnotrkalo.mk/finalisti/elektrificiran-avtomobil/.

ИМАТЕ ПРАШАЊА ?КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија