• Се дружевме со финалистите од Златно Тркало!
    • February 24, 2020

    Се дружевме со финалистите од Златно Тркало!

    Подржано од Exide акумулатори, Sparkasse банка и Пнеуматик во Недела 23.02.2020 се одржа првото дружење со сите финалисти кои се борат за едно од признанијата Златно Тркало – Национален Избор зaАвтомобил на Годината во Македонија. Како генерален спонзор на категоријата ЕЛЕКТРИФИЦИРАН АВТОМОБИЛ бевме подршка на 3те финалисти : Хитот на настанот Toyota RAV4 Hybrid, најпродаваната

© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија