ВРАБОТУВАМЕ
 • February 17, 2022

ВРАБОТУВАМЕ

Компанија:
Батери еволушн дооел Скопје – Генерален увозник и дистрибутер на најдобрите акумулатори во Македонија
Работна позиција : Финансиски работник

Опис на работното место:

 • Подготовка на финансиски документи
 • Книжење на влезни и излезни фактури
 • Книжење на изводи
 • Работење со благајна
 • Материјална евиденција
 • Финансиски картици по коминтенти
 • Изработка на анализи и извештаи

Профил на кандидат:

 • Образование: ВСС – Приоритет имаат Економски и Правен Факултет
 • Познавање на MS Office и основни финансиски програми
 • Работно искуство од минимум 1 година
 • Организациски способности
 • Одговорност, лојалност и посветеност, работа со доверливи информации

Услови кои ги нуди компанијата:

 • Обука на кандидатот во склоп на работењето, посетување на курсеви
 • Почетна нето плата 25.000 денари(целосно осигурани), К15 + годишни бонуси, континуирано покачување на платата
 • Работно време Понеделник – Петок : 8.30 – 16.30 часот
 • Сабота : 9 – 14 часот (2 Саботи во месецот)

Недела и државни/верски празници – НЕРАБОТНИ

Контакт:
тел: 078 312 220
mail: manager@exide.mk

ИМАТЕ ПРАШАЊА ?КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија