ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – ДИСТРИБУТЕР/ВОЗАЧ
 • May 18, 2022

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – ДИСТРИБУТЕР/ВОЗАЧ

Компанија:
Батери еволушн дооел Скопје – Генерален увозник и дистрибутер на најдобрите акумулатори во Македонија
Работна позиција : Дистрибутер / Возач

Опис на работното место:

 • Управува со товарно моторно возило(комбе со Б категорија) или пикап
 • Врши утовар, превоз и истовар на роба (акумулатори) по градови(1-2 продажни места по град)
 • Уредно доставени и вратени документи од дистрибуција
 • Грижа за возилото

Профил на кандидат:

 • Образование: Минимум ССС – Средна стручна спрема
 • Возачка дозвола – Минимум Б категорија, предност кандидати со искуство или со Ц категорија
 • Работно искуство од минимум 1 година во дистрибуција, познавање на патната инфрастуктура во земјата по градови
 • Одговорност и лојалност

Услови кои ги нуди компанијата:

 • Обука на кандидатот во склоп на работењето
 • Почетна нето плата 30.000 денари(целосно осигурани), годишни бонуси и К15, можност за брзо напредување
 • Работно време Понеделник – Петок : 8.30 – 17 часот
 • Сабота : 9.00 – 14 часот (2 во месецот)
 • Недела и државни/верски празници : Неработни

Контакт:
тел: 078 312 220, 078 312 219
mail: manager@exide.mk

ИМАТЕ ПРАШАЊА ?КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија