• Се дружевме со финалистите од Златно Тркало!
  • February 24, 2020

  Се дружевме со финалистите од Златно Тркало!

  Подржано од Exide акумулатори, Sparkasse банка и Пнеуматик во Недела 23.02.2020 се одржа првото дружење со сите финалисти кои се борат за едно од признанијата Златно Тркало – Национален Избор зaАвтомобил на Годината во Македонија. Како генерален спонзор на категоријата ЕЛЕКТРИФИЦИРАН АВТОМОБИЛ бевме подршка на 3те финалисти : Хитот на настанот Toyota RAV4 Hybrid, најпродаваната

 • EXIDE Heavy Strong Pro HVR+EFB – Најновите акумулатори за комерцијални возила од EXIDE technologies, дел од најпознатата рели трка DAKAR 2020!
  • February 10, 2020

  EXIDE Heavy Strong Pro HVR+EFB – Најновите акумулатори за комерцијални возила од EXIDE technologies, дел од најпознатата рели трка DAKAR 2020!

  Во екстремни пустински услови, огромни температурни дневни и вечерни разлики единствено Exide Strong Pro се покажа како вистински извор на максимална енергија. Во соработка со врвните производители на комерцијални возила како Scania, Iveco, Jcb, Man…Exide за прв пат на пазарот нуди акумулатор кој во едно ги содржи трите најважни перформанси за потребите на најновите ЕУР6

© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија