НОВА КАМПАЊА ЗА СИТЕ ПОТРОШУВАЧИ – ЗАКАЖИ БЕСПЛАТЕН ТЕСТ НА ТВОЈОТ АКУМУЛАТОР И СЛЕДИ ГО НА МОБИЛЕН

НОВА КАМПАЊА ЗА СИТЕ ПОТРОШУВАЧИ – ЗАКАЖИ БЕСПЛАТЕН ТЕСТ НА ТВОЈОТ АКУМУЛАТОР И СЛЕДИ ГО НА МОБИЛЕН

EXIDE МАКЕДОНИЈА ЛАНСИРА НОВА КАМПАЊА ЗА СИТЕ ПОТРОШУВАЧИ – БЕСПЛАТЕН ТЕСТ НА ТВОЈОТ АКУМУЛАТОР – 3 ПАТИ ПОДОЛГ ЖИВОТЕН ВЕК!
Еxide Македонија лансира пакет од 3 алатки кои ќе го зголемат значително животниот век на секој Exide акумулатор или ќе ви овозможат  да го следите стариот и навремено да го замените со нов со трајност над 8 години!

Закажи бесплатен  термин цела година

Телефони : 078/31-22-20, 078/31-22-19

Со  брзиоти комплексен развој на автомобилската индустрија, Exide како лидер во Светот на акумулатори, преку 3 современи алатки им овозможува на сите купувачи од прва рака да се запознаат со новите трендови, да одберат вистински акумулатор, да го тестираат и да го мониториират за долг животен век!

Базирани на врвниот менаџмент систем за фабричка инсталација во новите возилана Bmw, Mercedes, Audi, VW… Exide лансира најсовремен тест уред за проверка на состојбата на акумулаторот и возилото, мобилна апликација и комплетно нов онлине конфигуратор за избор на вистински акумулатор кој ќе го користат и над 8 години, како во целосно новите возила.

Комплетно новиот напреден аку-тестер од Exide е единствен соодветен за проверка на сите возило од постари до комплексни Старт-Стоп и Хибридни возила, АГМ и ГЕЛ акумулатори

Напредната Wi-fi платформа на тестерот преку сложени алгоритми (Conductance Profiling™ technology) го мери моменталниот но и иден капацитет на акумулаторот, со што со прецизност од 99% се добива информација уште колку капацитет има акумулаторот, кога треба да се замени или кога е потребна нова проверка и се тоа го добивате преку апликација, на маил или во принтана форма.

Оваа иновативна технологија на тестерот и мобилната апликацијата ви овозможува точно во секој момент да имате информација во каква состојба е вашиот акумулатор, кога треба повторно да се провери или евентуално да се смени, и сето тоа бесплатно со Exide Македонија.

Напоредно на ова од Декември стартува и компетно апдејтиран конфигуратор(battery finder) на акумулатори каде во 3 чекори и за помалку од 2 минути пред промена на акумулаторот ќе добиете фабрички информации од прва рака кој акумулатор е најдобро решение за долг и траен акумулатор со трајност над 8 години.

Со овие 3 техношко напредни алатки од Exide за прв пат во Македонија преку Генералните увозници и нивната мрежа се врши осврт не само во делот на продажба  туку во целосна грижа за купувачите пред купување при избор и при долгогодишно користење на Exide акумулаторите.

Го движиме светот нанапред цели 130 години!

Целокупната понуда на сите производи од Exide може да ги најдете на www.exide.mk или на FB & Insta – /Exide акумулатори.

ИМАТЕ ПРАШАЊА ?КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија