YB12A-A

Каталошки број 12V YB10L-A2
поларитет -/+
Капацитет 11 Ah
Статичка снага 160 A(EN)
Должина 135 mm
Висина 145 mm
Ширина 90 mm
КАТЕГОРИИ
© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија