• Exide лансира иновативна GEL VRLA технологија за најновите ЕУР6 комерцијални возила!
    • November 12, 2018

    Exide лансира иновативна GEL VRLA технологија за најновите ЕУР6 комерцијални возила!

      Како глобален лидер во Светот на акумулатори, за прв пат EXIDE воведува моќна GEL VRLA технологија со длабока цикличност(празнење) во своите акумулатори наменета за најновите високо опремени комерцијални ЕУР6 возила, со продолжена гаранција од 25 месеци и трајност над 5 години. Во време кога логистиката се соочува со барањата за екстремно брзи и навремени

© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија