EXIDE EXPERT HVR
 • September 18, 2013

EXIDE EXPERT HVR

Пристигна најновиот товарен комерцијален програм од Ексајд!

2(ДВЕ) ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА ЕДИНСТВЕН ВО Р.МАКЕДОНИЈА

– EXIDE HVR или Висок Отпор на Вибрации е најнова гама од Ексајд направена во соработка со врните производители на товарни возила SCANIA, MAN, VOLVO,IVECO,RENAULT TRUCKS,MERCEDES TRUCKS… Новата HVR® гама е единствена која ги пресретнува најновите европски стандардни во комерцијалниот теретен сегмент на акумулаторската индустрија.

ПЕРФОРМАНСИ

 • Херметички затворен, Maintenance free(Целосно без одржување)
 • Патентирана технологија за многу поголема отпорност од вибрации на патот
 • Еуро 4 супериорна опрема
 • Екстремни високи и ниски температури
 • Многу чести стартувања секој ден
 • Долги дестинации
 • Original Equipment Technology & Quality.
 • 100% фабрички акумулатор во VOLVO,MAN,SCANIA,IVECO…
 • 2(ДВЕ) години гаранција единствен во Р.Македонија

ДОСТАПЕН ВО:

 • 110 Ah
 • 120 Ah
 • 145 Ah
 • 185 Ah
 • 235 Ah

ИМАТЕ ПРАШАЊА ?КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

© Copyright 2019 Exide акумулатори - Македонија